▫️ 400 gr krieltjes (voorgekookt)
▫️ 1 paprika
▫️ 1 aubergine
▫️ 2 zalmfilets
▫️ 1 lente-ui
▫️ Sesamzaad
▫️ 2 el hoisinsaus
▫️ 1 tl crispy chili olie
▫️ 1 teen knoflook
▫️ 3 el olie
1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Snijd de grote krieltjes doormidden. Snijd de paprika en aubergine in stukken. Leg de krieltjes, paprika en aubergine op een met bakpapier beklede bakplaat.
3. Pers de knoflook. Meng in een kommetje de hoisinsaus, crispy chili olie, knoflook en olie. Schenk het over de groenten en krieltjes en schep goed door. Zet voor 15 minuten in de oven.
4. Haal de bakplaat uit de oven. Dep de zalmfilets droog en leg ze erbij op de bakplaat. Bestrooi de zalm met sesamzaad. Zet nogmaals voor 15-20 minuten in de oven.
5. Garneer met ringetjes lente-ui.